Zelfgemaakte deuren van multiplex populier voor bestaande kast, door Oscar

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Oscar Roland

Oscar Roland

NL

Makkelijk

1 minuut

Omschrijving van Oscar

Van het op maat gezaagde hout, 2 mooie deuren voor de kast gemaakt. Het resultaat is top! Hartelijk dank voor de goede en de snelle service!

Hoe ik dit project gemaakt heb

Schilderen en scharnieren er in gemaakt. Platen op maat gekregen. Er zelf nog met vuren hout er een lijst op gelijmd. Tevens aan achterzijde vast geschroefd en de schroef gaten gevuld met plamuur. Alles glas geschuurd en geschilderd. Aan de onderzijde nog een inkeping uit gehaald in verband met een plint. Scharnieren er aan gemaakt en deur is afgehangen in de kast. Resultaat is top! Mede dankzij de service van hout op maat! Dank voor de hulp en de snelle levering

Afmetingen van mijn DIY project

143,0 x 40,0

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Oscar Roland en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 90,69


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken