Zitbank voor de eethoek, door Henk

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Henk

Henk

NL

Makkelijk

1 minuut

Bankje voor aan de eettafel

Een zitbank van grenenhout. Al het hout exact op maat gezaagd. De planken voorzien van mooie afschuiningen zodat het zitcomfort meteen prima is. Ik hoefde alles alleen maar in elkaar te schroeven.

Een handige schets als basis!

Ik heb eerst een schets gemaakt met de maatvoering per onderdeel. Deze onderdelen kun je op de website van OPMAATZAGEN.nl exact opgeven.
Ook kun je per onderdeel aangeven of je verstekhoeken wilt en/of afschuiningen langs korte of lange zijden. Met zelf opgegeven merknamen per plank of latje kun je alles tijdens het monteren precies terugvinden. Alles was al exact op maat gezaagd, dus het monteren was alleen een kwestie van voorboren en in elkaar schroeven. Was zo gebeurd!

Een bankje op maat

Afmetingen in mm:

L: 1750 x D: 395 x H: 500

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Henk en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 268,58


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken