Zelfgemaakte binnendeur van Multiplex Berken, door Redmer

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Redmer

Redmer

NL

Bovengemiddeld

1 minuut

Omschrijving

Ik heb een binnendeur gemaakt van multiplex. De deur moest in een bestaand kozijn passen. Geheel verlijmd met houtlijm dus er zit geen spijker in.

Zelfgemaakte binnendeur van Multiplex

Allemaal leuk en aardig zo’n arbeidershuisje uit 1910 tot dat je de deuren moet vervangen en je er achter komt dat helemaal niets gaat passen en dat ze allemaal een andere afmeting hebben. Dus onderzoek gedaan op youtube en 10 keer goed meten. Bestelling plaatsen en zwikkie lijmtangen gekocht. Een bovenvrees is ook onmisbaar. Verder moet je gewoon durven. En ik moet zeggen dat ik zeer tevreden ben met het resultaat. 1 klaar en nog drie deuren te gaan.

Binnendeur op maat gemaakt

190,0 x 83,0 cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Redmer en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 394,52


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken