Thuiswinkel Waarborg

Zelfgemaakte speaker omhuizing, door Bas

Zelfgemaakte speaker omhuizing, door Bas
Zelfgemaakte speaker omhuizing, door Bas
Zelfgemaakte speaker omhuizing, door Bas
Zelfgemaakte speaker omhuizing, door Bas

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Bas heeft met MDF Blank een speaker omhuizing gemaakt. Hij heeft alles op maat laten zagen en zelf de uitsparingen gemaakt voor de onderdelen. Benieuw naar het resultaat? Lees hier meer!

De speaker omhuizing van Bas

De speaker omhuizing van Bas is gemaakt van meerdere stukken MDF Blank. Deze onderdelen heeft hij op maat laten zagen bij OPMAATZAGEN.nl. Daarna heeft hij zelf de uitsparingen voor de speakers gemaakt. De omhuizing van MDF Blank heeft hij vervolgens in een koffer geplaatst, zodat hij zijn speaker gemakkelijk overal mee naar toe kan nemen. Handig toch?

Wat is MDF Blank?

Bas heeft MDF Blank gebruikt voor zijn speaker omhuizing. MDF Blank is de standaardvariant van MDF en is op heel veel manieren af te werken. MDF wordt gemaakt van heel veel kleine houtvezels die verlijmd worden met een hars en samengeperst worden tot een plaat. Omdat MDF niet van massief hout is gemaakt splintert het niet bij zagen en vrezen, wat ideaal is bij het maken van de uitsparingen van de speakers! Meer weten over MDF? Bekijk dan deze video.

 

Het eindresultaat

Het eindresultaat van Bas is een draagbare speakerset die hij helemaal zelf heeft gemaakt! Doordat de omhuizing gemaakt is van MDF Blank zijn de uitsparingen makkelijker in te frezen dan bij massief hout, met een beter resultaat als gevolg. De koffer die Bas heeft gebruikt zorgt ervoor dat zijn speakerset wel tegen een stootje kan en dat hij hem overal naartoe kan meenemen. We hopen dat je er lang plezier van mag hebben Bas!

Bestel MDF op maat!

Wil jij ook aan de slag gaan met MDF Blank? Bekijk dan ons aanbod in onze webshop! We hebben daar ook nog veel meer varianten van MDF en ander plaatmateriaal die je kunt gebruiken voor jouw klus. Als je het plaatmateriaal voor jouw klus hebt gevonden kun je het bij ons op maat bestellen. Dit kan bij ons in verschillende vormen en tot op de millimeter nauwkeurig! Vervolgens kunnen wij ook nog de kopse kanten voor je afwerken, dan is jouw materiaal helemaal klaar voor gebruik. Ook zo zin om aan de slag te gaan? Bestel dan jouw MDF op maat en ga aan de slag.

Bestel MDF Blank op maat!

Nog niet zeker?

Heb je vragen over onze vakkenkasten, maatwerk meubels of iets anders? Neem gerust contact op met onze klantenservice, we helpen je graag verder.

Neem contact met ons op

Geen resultaten gevonden