Stoere tuinbank van pallets, door Casper

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Casper

Casper

NL

Gemiddeld

1 minuut

Omschrijving

Drie sets tuinmeubels voor in mijn voortuin, met als basis pallets van 120x80cm. Twee grote en één kleinere, met als beschermlaag watervast Okoume voor de regen.

Werkbeschrijving: hoe heb je je project gerealiseerd

Pallets gekregen via mijn oom en samen opgebouwd. Omdat ik bij de grote banken meer stevigheid wilde hebben, heb ik gekozen om er drie watervaste planken naast erover te leggen, dus drie bij de benen, drie op de zitting en drie bij de rug, zodat de middelste de twee stapels pallets steviger aan elkaar vastzet. Rvs-schroeven gebruikt van een halve cm dik en op de dikke plekken van 5 cm en op de dunnere plekken 3 cm.

Eindformaat: Wat zijn de buitenmaten?

Groot: 240,0 x 80,0 x 110,0 cm
Klein: 120,0 x 80,0 x 110,0 cm

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Casper en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 531,16


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken