Schuifdeurenkast voor technische installatie, wasmachine en droger, Martijn doet het voor!

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Martijn

Martijn

NL

Makkelijk

1 minuut

MDF geschilderd en behangen

Schuifdeurenkast voor technische installatie, wasmachine en droger. Alles netjes weggewerkt achter afgewerkte schuifdeuren van MDF doormiddel van behang en strak schilderwerk.

Een schuifdeurenkast zelf monteren

Schuifdeurenkast voor technische installatie, wasmachine en droger. Met behulp van het Storemax h40 pakket de juiste maten van plaatmaterialen opgemeten en besteld bij OPMAATZAGEN.nl.

Nadat het materiaal binnen was de rails aan plafond gemonteerd, vervolgens de wielen aan planken gemonteerd en de deuren in de rails gehangen. Om het een mooie uitstraling te geven zijn tevens de panelen behangen / geschilderd. De deurgeleiders voor de vloer zijn met kit (high tack) vastgemaakt, zodat ik niet in de vloer hoefde te boren. Dit duurt even met uitdrogen, maar zit daarna stevig vast.

Buitenmaten van de deuren

3m bij 2,6m

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Martijn en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 639,07


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken