Nieuwe betimmering voor beplanting tegen schuurtje, door Jasper

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nlStart direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Jasper

Jasper

NL

Heel makkelijk

1 minuut

Samenvatting

Op deze pagina lees je het verhaal van Jasper, die nieuwe betimmering heeft gemaakt voor de beplanting tegen zijn schuurtje en hoe makkelijk dat was door het hout alvast op maat te bestellen. Met zijn zelfgemaakte betimmering heeft Jasper zijn schuurtje een vernieuwde en aantrekkelijke uitstraling gegeven. Dat is écht handig!

Omschrijving van Jasper

Een stevige zijwand onder de trap buiten bij onze tuin. De wand zorgt dat de ruimte onder de trap een schuurtje is waar wij tuingereedschap bewaren.

Hoe ik dit project gemaakt heb

Het ging om het vervangen van rotte zijwanden van een tuinschuur onder trap. We zijn begonnen met het opmeten van de benodigde plaatdelen. Toen deze netjes op de afgesproken tijd thuis waren bezorgd kon de klus beginnen. Eerst de oude rotte platen verwijderd. Waar nodig de constructie van de trap verstevigd. Een aantal platen nog precies op maat gezaagd en met schroeven bevestigd. Alles zit netjes strak tegen elkaar. Als laatste de deur terug gehangen en de buitenlamp aangesloten en opgehangen.

Afmetingen van mijn DIY project

~240,0 x ~120,0 cm

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Jasper en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

1 item in totaal

€ 234,57


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken