Black and white

De 'Black and White' interieurstijl is tijdloos en elegant, en met op maat gezaagd mdf, multiplex, gemelamineerd spaanplaat of HPL kun je een strakke, moderne en stijlvolle sfeer creëren in je huis. Deze monochrome stijl laat zien dat eenvoud en minimalisme prachtig samengaan.

Begin met het maken van strakke, op maat gezaagde mdf planken om een stijlvolle zwarte of witte boekenplank te maken. Combineer verschillende maten en vormen om een unieke en functionele opslagoplossing te creëren voor je favoriete boeken en decoratieve items.

Maak je eigen meubels, zoals een minimalistische salontafel met een zwarte HPL of gemelamineerd spaanplaat bovenblad en witte poten. Of een eettafel met omgekeerde kleuren, waarbij de poten zwart zijn en het blad wit. Deze meubels stralen eenvoud en elegantie uit en passen perfect bij de 'Black and White' stijl.

Denk ook aan het maken van decoratieve items om de stijl in je interieur door te voeren. Maak bijvoorbeeld een op maat gezaagde mdf fotolijst met een matzwarte of matte witte afwerking voor een moderne uitstraling. Of maak een wandplank van wit spaanplaat met zwarte of witte beugels voor een opvallende en stijlvolle presentatie van je decoratieve items.

Tot slot kun je met op maat gezaagde gemelamineerd spaanplaat panelen een strakke, zwarte of witte wandafwerking creëren. Dit kan een gewaagde achtergrond zijn voor je interieur, vooral als je ervoor kiest om deze te combineren met contrasterende zwarte of witte meubels.

Kortom, met op maat gezaagd mdf, OSB, gemelamineerd spaanplaat of HPL kun je prachtige DIY-projecten maken in de 'Black and White' stijl. Speel met de contrasten en de eenvoud van deze kleuren en laat je creativiteit de vrije loop om een verfijnd, modern en tijdloos interieur te creëren dat helemaal bij jou past.