Maak stijlvolle keukenplinten met MDF, door Tim

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Eenvoudig als bouwpakket thuisbezorgd.
Start met ontwerpen
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Tim

Tim

NL

Heel makkelijk

2 minuten

Zelfgemaakte keukenplinten van MDF

Wanneer je de keuken binnenloopt, valt direct op hoe de keukenplinten van MDF de ruimte een moderne uitstraling geven. Dit DIY-project, gemaakt door Tim, bewijst dat details een groot verschil kunnen maken in het design van je keuken. Wil je jouw keuken ook zo'n persoonlijke touch geven? Laat je inspireren door Tim!

Robuuste uitstraling met een fijn detail

Deze keukenplinten, op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl, zijn niet alleen functioneel, maar ook esthetisch. Ze vormen een overgang van de keukenkasten naar de vloer. Door gebruik te maken van vochtwerend MDF V313 van 18 mm dik en dit vooraf te gronden, is er een duurzame afwerking gecreëerd die bijdraagt aan de moderne uitstraling van de keuken.

De voordelen van zelf maken

Een groot voordeel van zelf plinten maken voor je keuken is de totale controle over de maatvoering en materiaal. Wil je een specifieke hoogte of dikte? Door te bestellen bij OPMAATZAGEN.nl, kun je dit bepalen. 

De stijl van het project

Tim's keuze voor strakke, donkere keukenplinten voegt een moderne stijl toe aan de keuken. Dit DIY-project toont aan dat je met een paar eenvoudige aanpassingen je keuken een geheel nieuwe look kunt geven. 

De voordelen van MDF Vochtwerend V313 Gegrond 18 mm

Dit type MDF is speciaal ontworpen voor gebruik in vochtige omstandigheden, wat het perfect maakt voor keukens waar de vochtigheidsgraad hoger kan zijn. De vooraf aangebrachte grondlaag zorgt voor een gemakkelijkere eindafwerking en bespaart tijd tijdens het klussen. Daarnaast biedt dit materiaal een glad oppervlak voor het aanbrengen van verf of lak, wat zorgt voor een professioneel ogend resultaat.

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Tim en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 109,73


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken