Voorzetwandje van MDF, door Gina (Interieur by Gina)

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Gina

Gina

NL

Makkelijk

1 minuut

Gina laat zien hoe ze een voorzetwandje van MDF heeft gemaakt als onderdeel van haar interieurproject. Ze deelt haar stappen en creatieve ideeën achter deze aanpassing, waardoor ze haar ruimte op een praktische en esthetische manier heeft verbeterd.

Omschrijving van Gina

Voor onze nieuwe badkamer en suite hebben wij besloten om een voorzetwandje achter het bed te creëren. Dit geeft de ruimte meer diepte en rust, nachttafels zijn door de geintegreerde lampen overbodig.

Hoe ik dit project gemaakt heb

Superhandig, wij hebben de 12 mm MDF blank platen meteen in verstek laten zagen, dit zorgt voor een super strak eindresultaat. Na het monteren van de platen op een houten frame hebben wij deze MDF platen ontvet, met een primer geverfd en daarna met dezelfde betonverf als de wanden afgewerkt (LAB Cementum in de kleur Mushroom). Omdat deze verf erg dik is was kitten/plamuren niet nodig. De bestelling en levering liep zoals gewend van OPMAATZAGEN.nl weer helemaal perfect!

Afmetingen van mijn DIY project

241x112x12 cm

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Gina en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 136,38


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken