Thuiswinkel Waarborg

Vakkenkast en TV-meubel met zitbank

Vakkenkast en TV-meubel met zitbank
Vakkenkast en TV-meubel met zitbank
Vakkenkast en TV-meubel met zitbank
Vakkenkast en TV-meubel met zitbank

Maak dit meubel zelf met behulp van OPMAATZAGEN.nl

Wat heb je gemaakt?

Een eigen variatie op de standaard vakkenkast GOOF met daaraan bevestigd een eetkamerbank. We hebben daarbij gekozen voor een andere vakverdeling en meer opbergruimte door plaatsing van extra deurtjes.

Hoe heb je het meubel laten maken?

Alvorens de kast te kopen hebben we eerst een bezoek gebracht aan de showroom van OPMAATZAGEN.nl. Het was erg fijn daar het materiaal en de kast in het echt te zien. Het prettige contact heeft ons overtuigd de kast bij OPMAATZAGEN.nl te kopen. Ook zag het wit gemelamineerde materiaal er mooi uit. Daar twijfelden we eerst over, maar we zijn blij dat we dit gekozen hebben. Dit scheelt veel schilderwerk. Al met al hebben we nu een mooie ruime kast met voldoende opbergruimte en displayruimte die mooi overloopt in onze eetkamerbank. Ideale invulling voor onze lange wand!

Wat zijn de afmetingen?

Kast: 240,0 cm hoog x 250,0 cm breed x 45,0 cm diep
Bank: 46,0 cm hoog x 280,0 cm breed x 45,0 cm diep

Ervaring met OPMAATZAGEN.nl

De kast en bank zelf zaten zo in elkaar. Een handig systeem! Wel waren de geleiders aan de achterkant helemaal dicht gemaakt om de achterplaat aan te bevestigen. Hierdoor kostte het wel wat meer tijd om de elektra voor de spotjes weg te werken. Ook heeft de montage van TV-nis wat tijd gekost: eerst de TV op de plaat, dan pas de plaat bevestigen. Verder nette service bij aflevering en er ontbraken nog wat onderdelen (afwerkstrips en dopjes). Die waren snel door OPMAATZAGEN.nl nagezonden. Overal een erg mooie kast en bank!

Geen resultaten gevonden