Vakkenkast en TV-meubel met zitbank

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Tim

Tim

NL

Bovengemiddeld

1 minuut

Wat heb je gemaakt?

Een eigen variatie op de standaard vakkenkast GOOF met daaraan bevestigd een eetkamerbank. We hebben daarbij gekozen voor een andere vakverdeling en meer opbergruimte door plaatsing van extra deurtjes.

Hoe heb je het meubel laten maken?

Alvorens de kast te kopen hebben we eerst een bezoek gebracht aan de showroom van OPMAATZAGEN.nl. Het was erg fijn daar het materiaal en de kast in het echt te zien. Het prettige contact heeft ons overtuigd de kast bij OPMAATZAGEN.nl te kopen. Ook zag het wit gemelamineerde materiaal er mooi uit. Daar twijfelden we eerst over, maar we zijn blij dat we dit gekozen hebben. Dit scheelt veel schilderwerk. Al met al hebben we nu een mooie ruime kast met voldoende opbergruimte en displayruimte die mooi overloopt in onze eetkamerbank. Ideale invulling voor onze lange wand!

Wat zijn de afmetingen?

Kast: 240,0 cm hoog x 250,0 cm breed x 45,0 cm diep
Bank: 46,0 cm hoog x 280,0 cm breed x 45,0 cm diep

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Dit is een project ter inspiratie. Doordat ons assortiment gewijzigd is, is (een deel van) de producten niet langer beschikbaar.


Alle plaatmaterialen bekijken