Thuiswinkel Waarborg

Radiatorombouw van MDF, door Jack

Radiatorombouw van MDF, door Jack
Radiatorombouw van MDF, door Jack
Radiatorombouw van MDF, door Jack

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

1 minuut

Gemiddeld

Jack maakte van MDF Blank een radiatorombouw. Hij liet het materiaal door ons op maat zagen en bewerkte de platen zelf voor de finishing touch. Zo lakte hij het MDF bijvoorbeeld af met een witte lak en maakte de uitsparingen voor de poten.

Omschrijving van Jack

MDF is een zeer geschikt materiaal voor het maken van een radiatorombouw. Het is een constructief sterke plaat en wordt voor ontelbare projecten binnenshuis gebruikt. MDF blank is de meest standaard vorm en wordt vaak gekozen voor het gladde oppervlak en omdat het makkelijk te bewerken is. MDF blank heeft een zuigende werking, waardoor het belangrijk is om het materiaal goed voor te behandelen met een grondverf voordat je het gaat aflakken. De kopse kanten vragen om wat extra aandacht. Om de zuigende werking van de kopse kanten tegen te gaan zijn er verschillende mogelijkheden. Bekijk hiervoor onze klustip: Zo lak je de kopse kanten van MDF.

Zelf aan de slag met een radiatorombouw?

Maak een schets van je ontwerp en bestel het benodigde materiaal eenvoudig bij OPMAATZAGEN.nl. Wij gaan aan de slag om jouw order op de millimeter nauwkeurig te zagen.

Bestel het materiaal hier!

Wat anderen met MDF maakten

Geen resultaten gevonden