Een zelfgemaakte radiatorombouw voor in de hal en woonkamer , door Jouri

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Joeri

Joeri

NL

Makkelijk

2 minuten

In dit project laat Joeri zien hoe hij zelf twee keer een radiatorombouw heeft gemaakt van op maat gezaagd MDF. Een radiator is vaak niet het allermooist. Dus het is fijn om deze uit het zicht weg te werken. 

Omschrijving van Joeri

In de woonkamer en hal heb ik een radiator ombouw gemaakt om de lelijke radiatoren weg te werken en een vensterbank/ plateau te creëren om iets op te kunnen zetten.

Hoe ik dit project gemaakt heb

Voor de zijkanten heb ik 18mm mdf gebruikt, voor de bovenkanten 30mm mdf en voor de liggende delen 10mm dik mdf. De staanders bestaan uit twee delen die dmv een verstek aan elkaar verbonden zijn dmv lijmen en schroeven met een 90gr plaatje aan de binnenzijde. De liggende delen zijn aan de achterzijde van de staanders vastgeschroefd en geven een stevig geheel. Het geheel heb ik bevestigd aan de muur zodat het niet om kan vallen. De bovenkanten heb ik er nu nog los op liggen. Het mdf heb ik eerst ontvet, licht geschuurd en vervolgens in de grondverf gezet. Als laatst heb ik de ombouwen afgewerkt met twee lagen lak in de kleur RAL9010. *De lengte van de liggers van de ombouw in de woonkamer heb ik iets ingekort.

Afmetingen van mijn DIY project

110,5 x 24,0 x 104,0 cm woonkamer (b x d x h) 
37,4 x 18,5 x 55,0 cm hal (b x d x h)

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Joeri en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 159,00


Alle gebruikte materialen

Uitleg
Uitleg
Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken