Radiatorombouw met eiken bovenblad, door Richard

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Richard

Richard

NL

Gemiddeld

1 minuut

Omschrijving

Wij hebben een ombouw gemaakt voor de lange smalle radiator in de woonkamer, met hoekkast voor de stereo en TV en verbreding van de vensterbanken.

Ombouw van radiator

Eerst is er een skelet gemaakt van vurenhouten latten. Van MDF zijn er 3 panelen met sleuven gemaakt. De onderkant, tussen de poten is vrij ruim gehouden en in een boog gezaagd. De MDF platen zijn geschilderd en aan het frame vastgespijkerd. Daarna is het eiken bovenblad dat wij bij OPMAATZAGEN.nl hadden besteld gebeitst en er bovenop geplaatst. Op die manier is het hout goed beschermd en past het mooi bij de rest van onze meubels. Wij zijn erg tevreden over het eindresultaat en krijgen leuke reacties van vrienden en kennissen.

Ombouw met Eiken blad

De buitenmaten zijn 270,0 cm x 75,0 cm voor de ombouw. Het kastje is 75,0 cm hoog en de hoek is 75,0 x 75,0 cm.

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Richard en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 656,06


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken