MDF zwarte Koof voor luxe weergave ledstrip, door William

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

William

William

NL

Makkelijk

1 minuut

Omschrijving

In een ruimte was de sfeer nogal grimmig. Er werd gevraagd om de wanden aan te lichten met een ledstrip. Om deze nu van het oog te onttrekken is er een koof geplaatst van zwart mdf.

Zelf een koof van MDF maken

Het plafond bestaat uit latten, tegen deze latten heb ik de koof gekit met zwarte kit. Als ledstripprofiel heb ik een rond profiel gebruikt en gemonteerd in metalen klembeugels. Hierdoor is het mogelijk de strip te draaien en zo de hoek van de ledstrip te wijzigen. De ledstrip telt 120 leds per meter, warm wit 24V. Op de controller kunnen 3 strengen strips worden gemonteerd met ieder maximaal 4A aan stroom. Maximaal verbruik van de 24V strip van 5 meter is 2A dus dat past mooi. Een dimmer maakte de klus af.

Een koof op maat maken

De koof is 8,0cm in hoogte. Totale lengte is ongeveer 13 meter. Dikte is 18mm zwart MDF

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van William en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 128,89


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken