Strakke koof van MDF voor aan het plafond, door Jan

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Jan

Jan

NL

Gemiddeld

1 minuut

Omschrijving

Een koof van MDF boven het aanrechtblad in de keuken, met verlichting (spotjes) hierin. Hiervoor heb ik MDF met witte folie besteld en later zelf afgelakt.

Werkbeschrijving: hoe heb je je project gerealiseerd

De MDF stroken op maat besteld, voor de ontmoeting van de onderzijde en voorzijde heb ik het MDF in verstek laten zagen. Achter de witte platen zitten blanke MDF stroken om het geheel te bevestigen. Te plaatsen van de bevestiging heb ik een strookje zwart geschilderd zodat het lijkt alsof de koof zweeft. Dit voorkomt gelijk de eventuele oneffenheden bij de aansluiting met de muur en het plafond. Het geheel heb ik op de grond in elkaar gezet en daarna als 1 geheel op gehangen.

Eindformaat: Wat zijn de buitenmaten?

60,0 cm diep en 270,0 cm lang

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Jan en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 182,39


Alle gebruikte materialen

Uitleg
Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken