Een verlaagd plafond in organische vorm voor in de keuken, door Preben

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nlStart direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

preben

preben

NL

Makkelijk

1 minuut

Samenvatting

Met buigbaar MDF kan je mooie ronde vormen maken. Preben kwam op het idee om een verlaagd plafond te maken voor in zijn keuken. En wel in een organische vorm. Het resultaat is een prachtige koof op maat waarin de elektra en verlichting zijn weggewerkt.

Omschrijving van Preben

Boven de keuken in een organische vorm een stuk verlaagd plafond gemaakt met indirecte verlichting en spots voor goed werklicht boven de spoel en kookplaat.

Hoe ik dit project gemaakt heb

MDF plaat met decopeerzaag uitgezaagd en de organische lijnen gewoon vanuit de hand getekend met de buigbare MDF die mooi te vormen is. Daarna op de kant de MDF met montagekit vastgezet. Gaten voor de inbouwspots gezaagd en alles voorbereid voor electra. De gehele plaat ook als een soort gitaar met de MDF stroken verstevigt zodat hij wel licht blijft. daarna aan plafond gehangen met stelthaken. Schilderwerk nog verder afwerken als het droog is. Mooi materiaal die buigbare MDF.

Afmetingen van mijn DIY project

circa 200,0 x 120,0 cm

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van preben en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

1 item in totaal

€ 172,02


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken