Boeken kastje op maat voor schoorsteenpijp van berken multiplex, door Leonoor

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Leonoor

Leonoor

NL

Makkelijk

1 minuut

Leonoor heeft een mooi en praktische boekenkastje op maat gemaakt van berken multiplex. De kleine boekenkastje is een slimme oplossing om de schoorsteenpijp op zolder te verstoppen. Op een slimme manier kan je met gezaagd materiaal zelf je eigen boekenkast op maat maken. 

Omschrijving van Leonoor

Naast de kledingkast liep een schoorsteenpijp, niet zo gezellig in de kinderkamer! Daarom heb ik een boekenkastje van berkenmultiplex 18mm om de pijp heen getimmerd, waar speelgoed en boekjes in gezet kunnen worden.

Hoe ik dit project gemaakt heb

Het kastje was best lastig om in te passen, omdat het onder het schuine dak geplaatst moest worden. Daarom heb ik bij de planken die ik schuin moest afzagen, groter besteld. Ik heb toen in het werk de schuine lijn gezaagd. Ik heb toen allereerst de grote plank aan de zijkant aan het achterwandje van de kast bevestigd (gewoon geschroefd, even voorboren). Vervolgens heb ik de plankjes er tussen gezet. Ik had het idee het kastje ook nog in de beits te zetten. Maar zonder beits vind ik het eigenlijk het mooist, dus voorlopig blijft het zo.

Afmetingen van mijn DIY project

120,0 x 50,0 x 52,0 cm

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Dit is een project ter inspiratie. Doordat ons assortiment gewijzigd is, is (een deel van) de producten niet langer beschikbaar.


Alle plaatmaterialen bekijken