Koof van MDF voor het afwerken van de keuken

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Paul

Paul

NL

Gemiddeld

1 minuut

Omschrijving

We hebben in de keuken een strakke koof gemaakt met als doel het wegwerken van de uit het plafond komende afvoer van de 1e verdieping, alsmede het kunnen inbouwen van 6 LED-spots.

Hoe ben je te werk gegaan?

We hebben eerst een frame gemaakt van vurenhouten latten (10 latten van 45x28 mm) welke houvast hebben middels een geschroefde montage in de muur en het plafond. Vervolgens de op maat gemaakte 12mm MDF-panelen vastgeschroefd. De panelen zijn deels in verstek (45 graden) gezaagd; dit maakte de klus gemakkelijk te realiseren! Ik stond overigens verbaasd van de gladde afwerking van de ontvangen bestelling. Dit maakt het leuk om binnenkort een nieuw project te starten in de woonkamer!

Wat zijn de afmetingen?

De koof is 290 x 58 x 24 cm (links) en 240 x 58 x 12 cm (rechts). Dit is boven de afzuigkap verbonden middels een tussengedeelte van 130,0 x 58,0 x 12,0 cm.

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Paul en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 220,21


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken