Zelfgemaakte ventilatiekokers van MDF Blank inclusief verstek, door Hans

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Hans

Hans

NL

Gemiddeld

1 minuut

Omschrijving van Hans

Met de aanleg van een nieuwe WTW - en warmtepompinstallatie in ons huis, van het bouwjaar 2000, hadden we het doel in één keer te verduurzamen en vanaf deze maatregel van het gas af te kunnen. In ons huis was geen WTW voorzien dus moesten er toevoerkanalen aangebracht worden om de lucht naar de diverse ruimten te brengen. Ik bestelde bij OPMAATZAGEN.nl de benodigde panelen, MDF Blank 18 mm, met een 45 graden verstek aan de lange zijde. Levering aan huis volgde snel en correct.

Hoe ik dit project gemaakt heb

De panelen heb ik in verstek aan elkaar gelijmd en verstevigd met klossen. Vooraf geschilderd konden de leidingkokers makkelijk geplaatst worden. Met afkitten en toevoerventielen plaatsen was de klus geklaard.

Afmetingen van mijn DIY project

Diverse slaapkamers en badkamer, garderobe, lengtematen van 340,0 cm, 320,0 cm, 210,0 cm en 180,0 cm. Afmetingen koof; 16,0 bij 16,0 cm.

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Hans en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 137,88


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken