Hoofdbord Underlayment, door Monique

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Monique

Monique

NL

Makkelijk

1 minuut

Omschrijving

Achter het bed hebben we een regelkastje weggewerkt door middel van een koof/hoofdbord die uit drie platen Underlayment bestaat. In deze koof hebben we de beaarding voor de bedlampjes en de telefoonoplader weggewerkt. Functioneel en mooi!

Hoe heb je het hoofdbord gemaakt?

Eerst hebben we een digitale tekening gemaakt van het beoogde eindresultaat. Vervolgens hebben we de Underlayment platen op maat en verstek laten zagen. De hoeken hebben we aan elkaar bevestigd d.m.v. metalen hoekprofielen. De leeslampjes en telefoonoplader hebben we eenvoudig kunnen monteren en zijn afkomstig van de IKEA. Het hoofdbord is niet aan de muur bevestigd, omdat het klem zit tussen de muur en het bed. De volgende stap is het geheel licht opschuren en aflakken, zodat het afneembaar is en niet vergeeld in de zon.

Wat zijn de afmetingen?

De afmetingen zijn 240,0 cm x 120,0 cm x 20,0 cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Monique en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 267,83


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken