Grote zwart gelakte eettafel bank van MDF zelf maken, door Laura

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Laura

Laura

NL

Gemiddeld

1 minuut

Omschrijving

Een eetkamertafel bank van mdf van 310,0 cm breed en 50,0 cm diep. We hebben hem zelf zwart gelakt en er komen nog zitkussens op

Een eettafel bank op maat maken van MDF

We hebben eerst de buitenste staanders gemonteerd aan het bovenblad met schroeven en houtlijm. Vervolgens hebben wij het geheel in de grondverf gezet en vervolgens 2x zwart afgelakt. Daarna hebben we van houten latten zelf een onderframe gemaakt. Dit omdat het een hele lange bank is en zo willen we de bank extra stevigheid geven. Het onderstel is vervolgens onder de bank vastgeschroefd en de 2 losse bladen zijn daarna aan elkaar geschroefd. Als laatste hebben wij de 'tv-nis' (de achterwand) erin gezet en vastgeschroefd. We hebben de bank wel met zijn 2 in elkaar gezet omdat hij behoorlijk groot is. Hij zit echt top en ik ben enorm blij met de lengte want er kunnen echt wel 7 man opzitten. (Er komt nog een zit en rugkussen op de bank)

Een zwart gelakte eetkamerbank op maat maken

310,0 x 50,0 cm

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Dit is een project ter inspiratie. Doordat ons assortiment gewijzigd is, is (een deel van) de producten niet langer beschikbaar.


Alle plaatmaterialen bekijken