DIY Home studio meubel van MDF, door Martijn

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Martijn

Martijn

NL

Makkelijk

1 minuut

Omschrijving

Voor het realiseren van een goede homestudio, om met name gitaar partijen voor de band te oefenen, heb ik een bureau gemaakt om mijn studio componenten goed te huisvesten.

Home studio maatwerk meubel

Ik heb van vurenhouten balken de x poten gemaakt en vervolgens alle delen uit 9 mm blank MDF laten zagen door OPMAATZAGEN.nl. Vervolgens vanaf een werktekening alle componenten op hun plek gemonteerd. Als laatste alles in de grondverf gezet en afgelakt.

De homestudio bevat nu een 27" touchscreen, 27" monitor op monitorarm, 2 studiomonitoren, een launchpad voor het aansturen van de studiosoftware, een audio interface en wat 19" rack componenten. In de goot komt nog een led strip met plexiglas inlegstukken die verlijmd worden.

De afmetingen van het meubel

Het bureau is 180,0 x 80,0 cm op x poten.

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Martijn en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 142,58


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken