Een op maat gemaakt vinyl meubel, door Ulrich

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Ulrich

Ulrich

DE

Bovengemiddeld

1 minuut

Je eigen vinylmeubels maken van multiplex? Ulrich maakte dit eenvoudige meubelstuk op maat voor zijn woonkamer. Laat je inspireren door zijn ontwerp!

Beschrijving door Ulrich

Om de panelen goed op te bergen is er de afgelopen weken een vinylkast voor de woonkamer opgebouwd uit 18 mm multiplex panelen.

Hoe ik dit project heb gedaan

We hebben lang gekeken naar waar we onze bekistingspanelen in zouden willen opbergen en kwamen op het idee om een ​​kast met 8 lades te bouwen. De draaitafels moeten bovenaan worden geïntegreerd en in de bovenplaat van de kast worden ingebed. De uitsparingen zijn precies aangepast aan de platenspelers en mixers. Alle kabels vinden hun plek verborgen onder de bovenplaat. Rechts en links bevinden zich twee compartimenten/houderrekken voor directe toegang tot de platen die momenteel worden afgespeeld. De overige circa 200 borden vinden ruimte in de lades.

Afmetingen van mijn doe-het-zelf-project

1730 mm x 450 mm x 900 mm

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Ulrich en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 1.167,05


Alle gebruikte materialen

Uitleg
Uitleg
Uitleg
Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken