Zelf een audiomeubel maken van Beuken timmerpaneel

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

KG

KG

NL

Makkelijk

1 minuut

Omschrijving

Een audiomeubel naar eigen smaak en met de maten die passen bij mijn audio apparaten. Het is altijd weer aan te passen aan andere apparaten.

Werkbeschrijving: hoe heb je je project gerealiseerd

Eerst heb ik een concept tekening gemaakt op de computer. Bij het zoeken van de juiste materialen kwam ik OPMAATZAGEN.nl tegen. Ideaal! De maten soort en afwerking opgeven en klaar. De planken heb ik voorzien van 2mm diepe cirkels in de hoeken waar de aluminium buisjes in passen. Daarna zijn de planken met interieurlak bewerkt. Licht opschuren en weer een laagje verdunde lak, om een goede kleur te krijgen. De planken zijn op elkaar gemonteerd met aluminium buisjes . Met een draadeind van 8mm zijn ze geklemd met bolkop moeren aan boven en onderzijde. De audio elementen passen er goed in. De 2 bovenste planken bieden ruimte op de albumhoes in te leggen wanneer een plaat gedraaid wordt. Er zijn geen schroeven of lijm gebruikt. Zo kan het geheel aangepast worden door andere lengte buisjes toe te passen

Eindformaat: Wat zijn de buitenmaten?

De buiten maten zijn 60,0 × 40,0 cm

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van KG en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 212,82


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken