Een op maat gemaakt ombouw van MDF en multiplex voor DJ Decks, door James

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

JAmes

JAmes

NL

Gemiddeld

1 minuut

James heeft met behulp van op maat gezaagd zwart MDF en multiplex populier een mooie en praktische ombouw gemaakt voor zijn DJ Decks. Een leuk DIY-project om zelf uit te voeren met een goed resultaat.

Omschrijving van James

Een ombouw voor dj-decks, technics 1210s plus een mixer. De unit past perfect bij deze units en ziet er geweldig uit op het bureau. Het bureau is een Ikea Alex bureau.

Hoe ik dit project gemaakt heb

De laatste bewerkingen aan het multiplex heb ik handmatig gedaan. De randen heb ik geschuurd met schuurpapier. Om het aan elkaar te bevestigen heb ik houtschroeven gebruikt. De randen zijn van mooi zwart MDF. Ik heb gaten aan de achterzijde gemaakt zodat de draden kunnen worden aangesloten op de mixer. Het apparaat kan worden opgetild en op elke ondergrond worden geplaatst. Er is ook ruimte eronder voor apparatuur, aangezien ik standaard IKEA-poten heb bevestigd.

Afmetingen van mijn DIY project

44,0 x 130,0 cm

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van JAmes en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 120,57


Alle gebruikte materialen

Uitleg
Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken