Platenspeler en Vinyl opslag OSB

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Jasper

Jasper

NL

Gemiddeld

1 minuut

Omschrijving

Als muziek en Hifi enthousiast, heb ik een redelijke verzameling apparatuur en vinyl verzameld. Een meubel waar ik alles netjes in kwijt kan, bestaat echter niet (betaalbaar). Dus ik heb zelf maar iets bedacht (met wat inspiratie van Pinterest uiteraard). Met begeleiding van 3D software heb ik een ontwerp gemaakt, afmetingen verzamel in Excel en een bestelling geplaatst bij OPMAATZAGEN.nl. Het past allemaal perfect!

Hoe heb je jouw vinyl opslag gemaakt?

Het hout is verlijmd, met als extra versteviging, schroefjes aan de zijkanten. Deze zijn met gatenvuller weggewerkt. Echter dat is niet echt nodig ivm de grove structuur. Uiteindelijk het werkstuk geschuurd en in blanke lak afgewerkt.

Wat zijn de afmetingen van jouw project?

Hoogte 70,0 cm

Breedte 120,0 cm

Diepte 50,0 cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Jasper en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 105,25


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken