Een tof retro kastje van MDF voor de platenspeler, door Ron

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Ron

Ron

NL

Heel makkelijk

2 minuten

Heb jij ook een platenspeler en wil je daar een kastje voor hebben, maar kan je er geen één vinden met de juiste afmetingen? Bekijk hier dan naar de oplossing die Ron heeft gemaakt! Doordat hij het zaagwerk aan ons overliet, heeft hij nu een tof retro kastje gemaakt van MDF-plaatmateriaal. 

Omschrijving van Ron

Ron heeft een kastje gemaakt voor zijn platenspeler en zijn platen. Een platenspeler is iets heel persoonlijks en verdient daarom ook een mooi plekje! Door een strakke maatwerkoplossing zélf te maken zorg je ervoor dat het eindresultaat precies is wat je wilt.

Hoe ik dit project gemaakt heb

“Ik was op zoek naar een kastje voor mijn platenspeler, maar kwam er al snel achter dat de maten niet bestonden die ik nodig had voor de plek waar mijn platenspeler zou komen te staan. Dus ben ik gaan meten en gaan Googelen en zo kwam ik bij jullie terecht. Ik ben zeer tevreden over de levering en hoe het allemaal verpakt zat. Zie hier het eindresultaat en hopelijk zetten jullie de foto op jullie site zodat andere mensen hiermee inspiratie op kunnen doen.”

Klussen met MDF Blank

Ron heeft het kastje voor zijn platenspeler gemaakt van MDF Blank, de standaardvariant van MDF. Dit materiaal is nog helemaal onbehandeld en kan dus naar eigen wens worden afgewerkt. Dit kun je het beste doen door te beginnen met een goede grondlaag. De randen kun je afwerken met een randsealer. Door hiermee te beginnen heb je een goede basis aangelegd voor de verflaag en is het materiaal ook beter beschermd tegen invloeden van buitenaf.

Bekijk MDF Blank in de webshop

Afmetingen van mijn DIY project

Ongeveer: 80,0 × 40,0 × 15,0 cm (LxBxH)

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Ron en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 31,81


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken