Je bent hier: Ovalen houten tafel van vuren hout, door Suzanne

Ovalen houten tafel van vuren hout, door Suzanne

Like deze post!
Ruimte
Wonen
Binnen
Klusniveau
Eindproduct
Omschrijving

Voor onze nieuwe woning wilden we een nieuwe eetkamertafel. We houden van klussen dus besloten deze zelf te maken. De vloer is warm eiken en we wilden het tafelblad in een vergelijkbare kleur. We zijn enorm blij met deze nieuwe tafel en hopen hier nog vele keren aan te dineren met vrienden en familie!

Zelf een ovalen tafel maken

Schuur het tafelblad goed op voordat je deze verder behandelt. Lak het blad met vernis of beits om het in de gewenste kleur te krijgen. Wij gebruikten hier een blanke vernis voor. In mijn ervaring slaat vernis of beits vaak veel donkerder uit dan je verwacht dus kies liever te licht dan te donker. Daarnaast krijgt een eetkamer tafel veel te verduren qua warmte en vocht (wie morst er nou nooit drinken?). Hiervoor adviseer ik skylt, dit is een twee componenten matte lak en beschermt je tafel enorm goed. Vocht blijft letterlijk op de tafel liggen dus geen lelijke kringen. Breng de laag skylt 2x aan. De tafelpoten hebben we ergens anders besteld en deze gemonteerd

Een ovalen tafel op maat

Lengte is 180,0 en breedte 90,0 cm

Ervaring met OPMAATZAGEN.nl

Goede service en snel geleverd. Wij konden nergens op internet of in de winkel een vuren paneel vinden dat in deze maat gezaagd kon worden dus enorm enthousiast!

Boodschappenlijst
Afbeelding
Houtsoort
Afmetingen
Afwerking
Aantal
Prijs
1
1
Ovaal180,0 x 90,0 cm
Afwerkingen
Buitenrand
Product eigenschappen
1 x
133,61
133,61
1 x
Gerelateerde projecten
>