DIY eettafel en salontafel afgewerkt met visgraat motief

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

R.

R.

NL

Makkelijk

1 minuut

Werkbeschrijving: hoe heb je je project gerealiseerd

Mijn dochter die ging samenwonen, de platen zijn de basis voor een salon- en eettafel met visgraat motief. Hiervoor hebben we twee 30 millimeter dikke populieren multiplex platen op maat besteld. De houten platen werden keurig zonder beschadigingen, en maatvast geleverd.

 

Doe het zelf eettafel


Op de platen hebben we een één centimeter dik eiken visgraat parket gelijmd, waarna we de kanten afgewerkt hebben met eiken schaaflatten. Onder de tafelbladen zijn stoere onbewerkte stalen poten gemonteerd. Tegen eventueel doorzakken hebben we een verstevigingslat onder de lange eettafel gemonteerd. Het resultaat, een stoere eigentijdse salon- en eettafel met visgraat motief. De tafel kan je afwerken in elke kleur die je wilt, tafels waar mijn dochter en haar vriend nog jarenlang plezier van zullen hebben.

 

Buitenmaten
1x Eettafel van 200,0 x 80,0 cm
1x Salontafel van 70,0 x 70,0 cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van R. en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 378,43


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken