Ovaal tafelblad afgewerkt met Beton Cire, door ByMaes Dezign

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Mark

Mark

NL

Bovengemiddeld

1 minuut

Omschrijving

Ovale eettafel blad welke afgewerkt is met donkere kleur Beton Cire. Dikte van het tafelblad is 4,0 cm en de afmetingen zijn 200,0 x 110,0cm welke op een zwart stalen onderstel wordt gemonteerd.

Hoe maak je een tafel van Beton cire?

Voorbereiding

2 platen van MDF Blank 18mm op elkaar gelijmd en geschroefd waarna het hout is voorzien van primer en stucgaas. Zowel de boven en onderzijde als de randen zijn voorzien van dit gaas.

Primer

Eerste laag die na de primer wordt aangebracht is de base laag welke na het uitharden keihardwordt. Vervolgens wordt deze laag met een excentrische schuurmachine met korrel 40 glad geschuurd.

Afwerking

Daarna worden 2 lagen beton cire aangebracht welke de structuur en effect geven aan het uiteindelijke resultaat van dit tafelblad. Na het drogen wordt het complete blad geschuurd en voorzien van een 2 componenten lak.

Ovale tafel op maat

200,0 x 110,0 x 4,0 cm

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Mark en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 302,42


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken