DIY: Makkelijk een zwarte ronde eettafel maken, door Elin

Like deze post!
Ruimte
Wonen
Binnen
Klusniveau
Eindproduct
Omschrijving

Ik heb een ronde eettafelblad op maat laten zagen met een diameter van 135,0 cm. Hier heb ik zelf 3 tafelpoten onder gezet en de tafel geschuurd en geverfd.

DIY: Eettafel zelf maken

Het ronde eettafel blad was binnen een paar dagen al thuis geleverd. Toen ik het blad binnen had kon ik gelijk aan de slag. Ik heb 3 poten van de Gamma gekocht en deze eronder gezet door middel van schroeven. Uiteindelijk heb ik de tafel nog geschuurd en heb ik het geverfd met een zwarte verf voor meubels. Al met al was de klus zo geklaard en heeft het me weinig geld gekost!

Eettafel op maat

135,0 cm diameter

Boodschappenlijst
Afbeelding
Houtsoort
Afmetingen
Afwerking
Aantal
Prijs
1
1
CirkelDiameter 135,0 cm
Afwerkingen
Buitenrand
Product eigenschappen
1 x
Product niet beschikbaar
Product niet beschikbaar
1 x
Gerelateerde projecten
>