Ovalen houten tafel van vuren hout, door Suzanne

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Suzanne

Suzanne

NL

Makkelijk

1 minuut

Omschrijving

Voor onze nieuwe woning wilden we een nieuwe eetkamertafel. We houden van klussen dus besloten deze zelf te maken. De vloer is warm eiken en we wilden het tafelblad in een vergelijkbare kleur. We zijn enorm blij met deze nieuwe tafel en hopen hier nog vele keren aan te dineren met vrienden en familie!

Zelf een ovalen tafel maken

Schuur het tafelblad goed op voordat je deze verder behandelt. Lak het blad met vernis of beits om het in de gewenste kleur te krijgen. Wij gebruikten hier een blanke vernis voor. In mijn ervaring slaat vernis of beits vaak veel donkerder uit dan je verwacht dus kies liever te licht dan te donker. Daarnaast krijgt een eetkamer tafel veel te verduren qua warmte en vocht (wie morst er nou nooit drinken?). Hiervoor adviseer ik skylt, dit is een twee componenten matte lak en beschermt je tafel enorm goed. Vocht blijft letterlijk op de tafel liggen dus geen lelijke kringen. Breng de laag skylt 2x aan. De tafelpoten hebben we ergens anders besteld en deze gemonteerd

Een ovalen tafel op maat

Lengte is 180,0 en breedte 90,0 cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Suzanne en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 272,94


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken