Zelfgemaakte roomdivider / kast voor in ons Loft House, door Robbert

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

robbert

robbert

NL

Gemiddeld

1 minuut

Omschrijving

Berken multiplex kast- en keukenmeubel. De kast en keuken lopen in elkaar over en zijn als 1 geheel meubel gerealiseerd. Het materiaal is met een transparante lak afgewerkt om de natuurlijke look van het hout te bewaren.

Werkbeschrijving: hoe heb je je project gerealiseerd

Het project is opgebouwd uit een bouwpakket van voor gezaagde platen. Deze zijn op locatie geleverd en ter plaatsen door een timmerman in elkaar gezet via schroeven. De kast haalt zijn stevigheid uit een achterplaat die op de stijlen van de boekenkast geschroefd zijn. De kast is via enkele schroeven vastgezet in de achtermuur. De kast is volledig demontabel en heeft geen lijmverbindingen. Het geheel is uiteindelijk met 2 man in 1 dag in elkaar gezet.

Eindformaat: Wat zijn de buitenmaten?

3 meter breed bij 2,4m hoog

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van robbert en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 268,20


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken