Ruimtedeler boekenkast in één, door Peter

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Peter

Peter

NL

Makkelijk

1 minuut

Omschrijving

Een open ruimtedeler met eiken hout en plaatmateriaal. Zowel planken als palen zijn hierin verwerkt. En het dient ook als voetenbank. Makkelijk te maken. Veel succes

Ruimtedeler & boekenkast in één

Allereerst alles precies op maat uitgetekend in sketch-up om uiterlijk, verhouding, hoeveelheid hout en ook de maten goed te kunnen bepalen. Daarna het geraamte in elkaar gelijmd. Alle planken waren precies goed op maat gezaagd waardoor wij het alleen nog in elkaar hoefden te lijmen, paar keer lakken/schuren en daarna de plekken bepalen van de tussenplanken. Dit hebben we ivm. functionaliteit goed uitgemeten zodat zo veel mogelijk boeken tussen passen en het voetenbankje ook precies op hoogte is.

Ruimtedeler & boekenkast op maat

260,0x80,0x30,0 cm

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Peter en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 1.476,07


Alle gebruikte materialen

Uitleg
Uitleg
Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken