Scheidings-/opslageenheid, door Babtiste

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Baptiste

Baptiste

FR

Bovengemiddeld

1 minuut

Creatie van een opbergkast in teak en waterafstotende zwarte mdf (gekocht bij Tosize) die dienst doet als halfhoge scheidingswand om het toilet in een badkamer te verbergen.

De assemblages zijn gemaakt in groeven en tongen van 5 millimeter, gelijmd. De twee tabletten worden ingenomen in groeven over hun gehele dikte, dat wil zeggen 12 millimeter. Zijkanten en planken mdf 12 millimeter terug in 9 millimeter maar ik zal ook 12 millimeter nemen als ik het nog een keer zou moeten doen. De bovenkant van de kast meet 58 centimeter en de onderkant van de kast is 68 centimeter om een minder massief uiterlijk te geven.

105cm x 58cm (bovenkant) 68cm (onderkant) x 14,5cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Baptiste en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 180,93


Alle gebruikte materialen

Uitleg
Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken