Roomdivider van MDF met TV-nis en eiken deurtjes, door Nienke

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Nienke

Nienke

NL

Uitdagend

2 minuten

Omschrijving

Om de woonkamer knusser te maken en een werkplek te creëren hebben we gekozen om een roomdivider op maat te laten maken. Deze is bijna plafondhoog, heeft open en dichte vakken en 2 lades. We hebben gekozen om een aantal deuren met eiken fineer uit te voeren om warmte en speelsheid te creëren. We zijn ontzettend blij met het resultaat, het is echt een aanwinst voor de woonkamer. 's Avonds gaan de spotjes gezellig aan, de tv zit op de perfecte hoogte en op de juiste afstand van de bank. Alleen de achterkant moeten we nog netjes afwerken, hier lopen diverse snoeren die je normaal tegen de muur aan zou zetten.

Roomdivider en vakkenkast in één!

We hebben eerste de spotjes geplaatst en wat gaten gezaagd voor het elektra. In de linker kast onderin moest het stopcontact komen dus dat was even een klusje. daarna kon de kast redelijk snel aan de hand met de nummering in elkaar gezet worden. De achterwanden zijn erin gezet waar we zelf nog gaten ingevreest hebben zodat er vakken daadwerkelijk open blijven voor het ruimtelijke effect.
Dit moesten we zelf doen en kon niet door OPMAATZAGEN.nl worden gedaan.
We hebben gekozen voor een kast die nog geplamuurd en afgeschilderd moet worden, maar omdat we net verhuisd zijn en nog meer klussen hebben vinden we de kast voorlopig mooi genoeg zo!

De afmetingen van de maatwerk kast

hoogte: 261,0 cm
breedte: 265,0 cm
diepte: 40,0 cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Dit is een project ter inspiratie. Doordat ons assortiment gewijzigd is, is (een deel van) de producten niet langer beschikbaar.


Alle plaatmaterialen bekijken