Maak je eigen TV/audiomeubel van eiken timmerpanelen, door Jannie

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Jannie

Jannie

NL

Uitdagend

2 minuten

Het perfecte middelpunt voor je woonkamer: een zelfgemaakt TV/audiomeubel

Stel je voor: een prachtig, op maat gemaakt TV/audiomeubel van eiken timmerpanelen, precies aangepast aan jouw woonkamer. Dat is precies wat Jannie heeft gerealiseerd. Met dit DIY-project heb je niet alleen een uniek meubelstuk, maar ook een nieuwe centrale blikvanger in huis.

Ontwerp en kleur

Het meubel is opgebouwd uit eiken timmerpanelen die vakkundig zijn gebeitst in een rijke bruine tint, wat zorgt voor een warme en uitnodigende sfeer. De structuur van het hout blijft zichtbaar, wat het natuurlijke karakter benadrukt. Dit project bewijst dat je met een beetje creativiteit en de juiste materialen van OPMAATZAGEN.nl, zelf een prachtig meubel kan maken.

Functionaliteit ontmoet design

De handige indeling met laden biedt opbergruimte voor allerlei multimedia-apparatuur en accessoires. Bovendien is er een uittrekplank voor een platenspeler. Hierdoor combineert het meubel functionaliteit met design en is het een echt pronkstuk.

Inpassing in de woonkamer

Het meubelstuk past perfect in de woonkamer. Het ligt in lijn met de rest van het interieur en de bruine tint van de panelen harmonieert prachtig met de vloer en aanwezige accessoires. Het is duidelijk dat dit meubel een persoonlijke toets geeft aan de ruimte.

Voordelen van het zelf maken

Een van de grootste voordelen van dit DIY-project is de flexibiliteit in maatvoering. Jannie kon het meubel precies zo groot maken als nodig was voor haar ruimte. Ook is er de vrijheid in materialen; de keuze voor Eiken timmerpanelen A/B 27 mm voor het bovenblad en Eiken timmerpanelen A/B 19 mm voor de constructie, gekozen en op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl, getuigt van kwaliteit en duurzaamheid.

De stijl van Jannie's meubel

De stijl van het meubel is tijdloos en elegant. Door de strakke lijnen en simplistische vormgeving, gecombineerd met de robuuste uitstraling van het eikenhout, heeft het meubel de potentie om generaties lang mee te gaan, terwijl het een moderne flair behoudt.

De charme van eikenhout

Eikenhout is en blijft een favoriet onder doe-het-zelvers. Het is sterk, duurzaam en er is een natuurlijke schoonheid die met de jaren alleen maar beter wordt. Eiken timmerpanelen zijn ook makkelijk te bewerken en af te werken naar persoonlijke smaak.

Eiken Timmerpaneel A/B 27 mm en Eiken Timmerpaneel A/B 19 mm zijn beide uitermate geschikt voor interieurprojecten zoals dit TV/audiomeubel. Ze bieden stabiliteit en een esthetisch aangenaam geheel en zijn een verantwoorde investering voor wie houdt van kwaliteit en uitstraling.

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Jannie en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 1.477,49


Alle gebruikte materialen

Uitleg
Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken