Klusidee: plaats de trampoline in een bak van betonplex, door René

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Rene

Rene

NL

Gemiddeld

1 minuut

Op zoek naar een geschikte manier om de trampoline stevig te plaatsen? Maak net als René een bak van betonplex hardhout waar de trampoline in kan staan.

Omschrijving van René

Op zoek naar een geschikte manier om de trampoline stevig te plaatsen? Maak net als René een bak van Betonplex hardhout waar de trampoline in kan staan. Betonplex hardhout is een ijzersterk én watervast materiaal en perfect geschikt voor deze klus. Hij vertrouwde het zaagwerk toe aan OPMAATZAGEN.nl en zette zelf de constructie in elkaar. De kopse kanten van het betonplex behandelde hij met een randsealer. Dit is een goede fundering voor veel speelplezier!

Ook aan de slag met betonplex? Klik hier!

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Rene en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 1.010,51


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken