Creëer je eigen kleurrijke schoenenrek op maat, door Antoon

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Antoon

Antoon

BE

Gemiddeld

2 minuten

Doe-het-zelf inspiratie: een op maat gemaakt schoenenrek

Zoek je naar een praktische en tegelijkertijd stijlvolle manier om je schoenen op te bergen? Laat je inspireren door het DIY-project van Antoon, die met behulp van OPMAATZAGEN.nl een uniek schoenenrek heeft ontworpen. Geen rommelige hoop schoenen meer in de hal; met dit op maat gemaakte rek presenteer je jouw schoeisel netjes en met flair.

Projectopbouw en kleurgebruik

Het schoenenrek dat Antoon heeft gerealiseerd is niet zomaar een opbergmeubel. De platen zijn op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl en door Antoon zelf zorgvuldig in elkaar getimmerd en gelijmd. Vervolgens is het rek in zijn favoriete kleuren geverfd, wat het een persoonlijke en levendige uitstraling geeft. Het resultaat is een praktische schoenenopbergoplossing met vakken in verschillende formaten, waarvan het oppervlak in een frisse groene tint is geschilderd en de binnenzijde in een contrasterende rode kleur.

Een harmonieuze toevoeging aan de hal

Het rek past naadloos in de hal - de ruimte waar dagelijks de schoenen worden aan- en uitgetrokken. Het gebruik van heldere kleuren in het meubelstuk maakt het een opmerkelijk en activerend element in de entree van Antoons huis.

Voordelen van zelfbouw

Door zelf een schoenenrek te maken, zoals Antoon heeft gedaan, profiteer je van aanzienlijke voordelen. Je bent niet gebonden aan standaardmaten en kunt je meubel volledig aanpassen aan je eigen wensen en de beschikbare ruimte. Ook kun je jouw budget in de hand houden door zelf materiaal te kiezen en het zelf te monteren.

Unieke stijl

Het schoenenrek van Antoon straalt persoonlijkheid uit dankzij de eigenzinnige kleurkeuze en op maat gemaakte constructie. Dit project toont aan dat je met een beetje creativiteit meubels kunt maken die zowel functioneel als een statement zijn in je interieur.

MDF Blank: de voordelen van 22 mm

Antoon koos voor MDF Blank in 22 mm voor de basisconstructie van zijn schoenenrek, een keuze die zowel duurzaamheid als bewerkbaarheid biedt. Dit materiaal is makkelijk te verwerken en ideaal voor een strakke afwerking, wat essentieel is voor de DIY'er die op zoek is naar een professioneel resultaat.

MDF Blank: waarom 38 mm ideaal is

Voor delen van het schoenenrek die extra stevigheid vereisten, werd MDF Blank van 38 mm ingezet. Dit zwaardere materiaal is uitermate geschikt voor het dragen van zwaardere objecten en zorgt voor een robuuster gevoel, wat bijdraagt aan de algehele kwaliteit van het project.

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Antoon en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 238,00


Alle gebruikte materialen

Uitleg
Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken