Een zelfgemaakte hoge schoenenkast van MDF vochtwerend, door Niek

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

JN

JN

NL

Gemiddeld

1 minuut

In dit project laat Niek zien hoe hij zelf een schoenenkast op maat heeft gemaakt van MDF vochtwerend. Door online gezaagd MDF op maat te bestellen is het zelf maken van een schoenenkast een goed uit te voeren project. 

Omschrijving van Niek

Schoenenkast. Ook zo'n last van pubers over wiens schoenen je iedere dag je benen breekt hoe vaak je ook "vraagt" om ze netje op te ruimen? Zelfs die van ons zijn de kast gaan gebruiken.

Hoe ik dit project gemaakt heb

Open kast van vloer tot plafond. Zonder deuren om opbergen te vereenvoudigen en om schoenen goed te kunnen laten drogen en ventileren. Iedere plank met een opening aan de muurkant om stof en zand opbouw in de kast te voorkomen. Van vochtbestendige MDF vanwege mogelijk vocht en omdat je die in langere lengtes kunt bestellen. Er was nog wel een maand lang voor straf schoenen verstoppen voor nodig om ook de meest eigenwijze puber zo ver te krijgen de kast te gebruiken.

Afmetingen van mijn DIY project

256,0 x 46,0 x 37,0  (H x B x D)

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Dit is een project ter inspiratie. Doordat ons assortiment gewijzigd is, is (een deel van) de producten niet langer beschikbaar.


Alle plaatmaterialen bekijken