Eetkamer

Ben je op zoek naar leuke DIY projecten voor in de eetkamer? Dan ben je hier op de juiste plek! Wij hebben een gave selectie gemaakt van projecten die allemaal perfect zijn voor in de eetkamer! Van eettafels tot buffetkasten; wat ga jij maken?

Eettafel

Geen enkele eetkamer is compleet zonder een eettafel natuurlijk. En de beste eettafel is er eentje die perfect past binnen de ruimte en bij jouw interieur. Een eettafel op maat is daarom een goede keuze voor vrijwel iedereen. En door het tafelblad op maat te laten zagen door OPMAATZAGEN.nl bespaar je jezelf een hoop tijd. Kies een mooie houtsoort uit en voer vervolgens de gewenste maten in. Wij zagen jouw tafelblad op maat zodat jij alleen maar het tafelblad hoeft af te werken. Vervolgens monteer je nog poten op het tafelblad en voilà, jouw eigen eettafel is klaar.

Eettafel bank

Als je meer zitplekken bij de eettafel wilt creëren is een eettafel bank een goede optie. Zeker met kinderen zorgt een eettafel bank ervoor dat er meer mensen tegelijkertijd aan tafel kunnen zitten. Daarnaast staat een leuke DIY bank ook erg gezellig én kun je er ook extra opslagruimte in verwerken. Genoeg redenen dus om een mooie eettafel bank te maken.

Buffetkast

Voor servies en glazen wil je eigenlijk niet te veel ruimte vrijmaken in de keuken. Dat gaat namelijk ten koste van de voorraad die je in je keuken kwijt kunt. Veel mensen kiezen er dan ook voor om een buffetkast te gebruiken voor het servies en de glazen. Bij OPMAATZAGEN.nl kun je zelf een buffetkast ontwerpen en door ons op maat laten zagen. Wij zagen alle onderdelen dan op maat. Handig toch?

Wat ga jij voor in de eetkamer maken? Laat je inspireren door onze projecten hieronder en ga aan de slag!