Vintage and weathered

Vintage en verweerd, deze stijl spreekt tot de verbeelding en roept nostalgie op. Maar wie zegt dat je per se oude meubels moet kopen om deze look te krijgen? Met op maat gezaagd mdf, OSB, gemelamineerd spaanplaat of HPL kun je zelf de meest fantastische vintage meubels en accessoires maken.

Wat dacht je bijvoorbeeld van een stoere industriële kast met metalen poten en een verweerd houten blad? Of een vintage bureau met een oude schoolstoel als zitplaats? Ook een vintage koffietafel of bijzettafel met een verweerd houten blad en metalen poten is een echte blikvanger in je interieur.

En het mooie van deze stijl is dat het niet perfect hoeft te zijn. Juist de kleine oneffenheden en imperfecties geven de meubels karakter en maken ze uniek. Gebruik bijvoorbeeld verweerde verftechnieken, beits of ga voor een 'gewassen' look om het vintage en verweerde effect te bereiken.

Kortom, laat je creativiteit de vrije loop en creëer jouw eigen vintage en verweerde interieur met op maat gezaagd mdf, OSB, gemelamineerd spaanplaat of HPL. Zo kun je met een beetje handigheid en creativiteit de mooiste meubels en accessoires maken, die niet alleen bijdragen aan een sfeervol interieur, maar ook nog eens duurzaam zijn.