Zelf een kast maken voor in de trapkast, door Tom

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Tom

Tom

NL

Makkelijk

2 minuten

In veel huizen is er onder de trap vaak een mooie ruimte om spullen op te bergen. Maar hiervoor zijn eigenlijk geen standaarkasten te vinden. Tom laat in dit project zien hoe hij op een slimme manier extra opbergruimte heeft gemaakt voor onder te trap. Door het gezaagde materiaal online te bestellen was het ook nog eens een relatief eenvoudig project.

Omschrijving van Tom

Ik heb een kast gemaakt voor extra opbergruimte (voorraad) in de trapkast, zodat we meer spullen kunnen opbergen en de ruimte onder de trap beter wordt benut

Hoe ik dit project gemaakt heb

Allereerst heb ik de situatie nauwkeurig opgemeten en vervolgens online alle planken op maat besteld. Bij binnenkomst kon ik gelijk de kast in elkaar gaan zetten. De kast bestaat eigenlijk uit 2 delen, de onderzijde die dieper is (65cm) en de bovenzijde die minder diep is (30cm). Hiermee benut ik de loze ruimte onder de trap beter. Het bovenste deel is eenvoudig op het onderste deel gezet en vast geschroefd met stalen hoekprofielen. De bovenzijde voorzien van 2 schappen. In de onderzijde kan 1 schap geplaatst worden. De achterzijde heb ik dicht gezet met dunnen platen.

Afmetingen van mijn DIY project

Onderzijde:
48,0cm x 70,0cm x 65,0cm (HxBxD)

Onderzijde:
48,0cm x 70,0cm x 30,0cm (HxBxD)

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Tom en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 139,81


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken