Thuiswinkel Waarborg

Handige trapkast, door Linda

Handige trapkast, door Linda
Handige trapkast, door Linda
Handige trapkast, door Linda
Handige trapkast, door Linda

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Omschrijving

Onder de trap twee verrijdbare kasten gemaakt. De ruimte onder de trap functioneel kunnen gebruiken door gebruik te maken van verrijdbare kasten zodat de volledige ruimte benut kan worden om spullen op te ruimen.

Werkbeschrijving: hoe heb je je project gerealiseerd

Eerst de vloerplaten besteld en daar wielen op gezet. Vervolgens deze vloerplaat als basis gebruikt om met karton de benodigde platen te maken zodat deze de juiste maatvoering hebben (gelet op wat er in de kast moet kunnen). Nadat alles van karton is gemaakt de overige planken besteld. Met behulp van lijmklemmen alle planken gelijmd en daarna voorgeboord en vast geschroefd. Schroefgaten opgevuld en vervolgens de hele kast geschuurd, in de grondverf en afgelakt. Als laatste de twee voorplaten besteld zodat deze mooi over de kieren tegen de trap aan komen. Deze ook geschuurd en geschilderd en vast gelijmd. Als laatste de handgrepen erop gemaakt.

Eindformaat: Wat zijn de buitenmaten?

Lastig om aan te geven omdat het gaat om twee schuine kasten. Kleine kast heeft een vloerplaat met maatvoering en een achterplaat van 80,0 cm x 66,5 cm. De grote kast heeft een vloerplaat met maatvoering en een achterplaat van 124,0 x 80,0 cm.

Ervaring met OPMAATZAGEN.nl

Site werkt prettig om snel en secuur alle maatvoeringen in te vullen en een compleet overzicht te ontvangen wat je besteld hebt. Snelle en nette levering volgens afspraak en planken zijn in de juiste maatvoering geleverd! Een aanrader voor de klusser die niet wil zagen!

Wat anderen met Multiplex maakten

Geen resultaten gevonden