Handige trapkast, door Linda

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Linda

Linda

NL

Gemiddeld

1 minuut

Omschrijving

Onder de trap twee verrijdbare kasten gemaakt. De ruimte onder de trap functioneel kunnen gebruiken door gebruik te maken van verrijdbare kasten zodat de volledige ruimte benut kan worden om spullen op te ruimen.

Werkbeschrijving: hoe heb je je project gerealiseerd

Eerst de vloerplaten besteld en daar wielen op gezet. Vervolgens deze vloerplaat als basis gebruikt om met karton de benodigde platen te maken zodat deze de juiste maatvoering hebben (gelet op wat er in de kast moet kunnen). Nadat alles van karton is gemaakt de overige planken besteld. Met behulp van lijmklemmen alle planken gelijmd en daarna voorgeboord en vast geschroefd. Schroefgaten opgevuld en vervolgens de hele kast geschuurd, in de grondverf en afgelakt. Als laatste de twee voorplaten besteld zodat deze mooi over de kieren tegen de trap aan komen. Deze ook geschuurd en geschilderd en vast gelijmd. Als laatste de handgrepen erop gemaakt.

Eindformaat: Wat zijn de buitenmaten?

Lastig om aan te geven omdat het gaat om twee schuine kasten. Kleine kast heeft een vloerplaat met maatvoering en een achterplaat van 80,0 cm x 66,5 cm. De grote kast heeft een vloerplaat met maatvoering en een achterplaat van 124,0 x 80,0 cm.

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Dit is een project ter inspiratie. Doordat ons assortiment gewijzigd is, is (een deel van) de producten niet langer beschikbaar.


Alle plaatmaterialen bekijken