Berkenmultiplex scheidingswand, van Wilfried

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

wilfried

wilfried

FR

Uitdagend

1 minuut

Beschrijving van Wilfried

We hebben een glazen dak in berkenmultiplex gemaakt om een ​​slaapkamer te scheiden, zodat er een werk-/circulatieruimte en een babykamer ontstaat. Het hele project is gemaakt van natuurlijk berkenmultiplex en wit gelamineerd multiplex. De basis van de overkapping wordt gevormd door opbergdozen. Hierdoor konden we de nodige horizontaalheid perfect afstellen en vervolgens de glazen dakelementen erbovenop aanpassen. Het glazen dak bestaat uit een houten frame en gelaagde beglazing.

Hoe ik dit project heb uitgevoerd

We hebben eerst een 3D-model gemaakt op SKETCHUP om de afmetingen van elk element te valideren en het project valideren. Nadat deze stap was voltooid, konden we een bestelling plaatsen voor al onze panelen en elk onderdeel. Elk onderdeel arriveerde genummerd volgens onze nomenclatuur die werd gedefinieerd op het moment van bestelling. Vervolgens hebben we in de werkplaats de verschillende dozen en frames gemaakt. Om uiteindelijk alle elementen ter plaatse te monteren. Een echte Lego.

Afmetingen van mijn doe-het-zelf-project

400,0 cm x 280,0 cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van wilfried en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 2.945,82


Alle gebruikte materialen

Uitleg
Uitleg
Uitleg
Uitleg
Uitleg
Uitleg
Uitleg
Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken