Studio meubel op maat van populieren multiplex

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Tom

Tom

NL

Gemiddeld

1 minuut

Omschrijving

In plaats van een overvolle IKEA tafel met een aparte toren ernaast voor alle hardware, nu een groot meubel met alles erop en eraan.

Hoe heb je jouw meubel gemaakt?

Ik wist wat ik in mijn meubel wilde verwerken. Als basis zou ik de oude stalen patchkast gebruiken. Dit was meteen een stabiel frame om al het hout om heen te verwerken. de maten voor de diepte en breedte waren hiermee ook bepaald, inclusief wat extra ruimte om ook alle kabels weg te werken, alles uit Multiplex Interieur Populier 18 mm. Waarvan 2 lagen op elkaar voor het tafelblad.
Al het plaat materiaal is door OPMAATZAGEN.nl verzorgd. Al heb ik wel zelf nog een en ander moeten aanpassen, maar dat kwam door mijn "we zien wel waar we uitkomen" bouwstijl. En hier en daar wat onvoorziene aanpassingen. Het grijs is een basiskleur verf en nog wat saai. Maar daar komt vast nog verandering in. Alle panelen zitten met M6 bouten vast in het stalen frame middels kooi moeren. Dus helemaal te demonteren. Prima panelen voor een prima prijs!

Wat zijn de afmetingen?

De afmetingen zijn:
230,0 centimeter breed
80,0 centimeter diep
110,0 centimeter hoog

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Tom en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 973,07


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken