Landelijk dressoir van eikenhout, door Matthijs

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Matthijs

Matthijs

NL

Heel makkelijk

1 minuut

Omschrijving

Een klein dressoir van eiken timmerpaneel (26 mm) met hairpin poten. De panelen zijn in verstek (45 graden) gezaagd zodat deze mooi op elkaar aansluiten.

Dressoir van massief eikenhout

Voor in mijn woonkamer was ik op zoek naar een klein dressoir. Omdat alle dressoirs die ik op internet kon vinden te groot of te diep waren, besloot ik al snel er zelf een te maken. Via OPMAATZAGEN.nl kon ik eenvoudig de maten invoeren en aangeven welke zijden ik in verstek wilde hebben. Na de bestelling was het hout snel binnen (zelfs eerder dan gepland!). Mooi massief eikenhout. Het geheel was met houtlijm eenvoudig in elkaar te zetten en de panelen sluiten mooi op elkaar aan. Naderhand heb ik het hout met transparante meubelolie behandeld. Hierdoor krijgt het hout een warmere kleur en komt de houtstructuur nog meer naar voren.

De afmetingen van het dressoir

75,0 cm breed, 31,0 cm hoog en 25,0 cm diep. Met poten eronder is het geheel 71,0 cm hoog.

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Matthijs en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 324,11


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken