Een groot op maat gezaagd wit berkenmultiplex dressoir van Kim

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Dr. Sun-kyung

Dr. Sun-kyung

DE

Heel makkelijk

1 minuut

In dit DIY-project laat Kim zien hoe hij zelf een prachtig groot dressoir maakte. Hij bestelde de gezaagde panelen online, zodat hij meteen aan zijn project kon beginnen. Lees hieronder meer over zijn ervaringen.

Beschrijving door Kim

Ik heb een dressoir voor de geluidsinstallatie en boeken over een breedte van ongeveer 5 meter aan de muur bevestigd en verlicht. Het resultaat ziet er super elegant uit.

Hoe ik dit project heb gedaan

Het rek bestaat uit 3 eenvoudige doosmodules, elk met een verdeling. Ik heb de planken op maat laten zagen en op onzichtbare plaatsen vastgeschroefd. Het is 12 mm berkenmultiplex gecoat in witte melamine. Van de restjes heb ik een strip gemaakt, die ik op de muur heb geschroefd, waarop vervolgens de modules zijn gemonteerd. De eikenhouten panelen op het blad zijn van een ander bedrijf. Een dimbare LED-strip voor ongeveer 30 euro zorgt voor passieve verlichting.

Afmetingen van mijn doe-het-zelf-project

508,0 x 30,0 x 30,0 cm

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Dr. Sun-kyung en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 820,27


Alle gebruikte materialen

Uitleg
Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken