TV meubel op maat met IKEA kasten, door Victor

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Eenvoudig als bouwpakket thuisbezorgd.
Start met ontwerpen
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Victor

Victor

NL

Bovengemiddeld

1 minuut

Omschrijving van Victor

Een strak TV meubel waarop je kunt zitten met een hoge kolom (3m) met kasten. Idee was een kast te maken die tot aan het hoge plafond reikt, genoeg ruimte biedt voor spullen en tegelijkertijd (soms) gebruikt kan worden op om te zitten. Daarvoor zijn de IKEA metod kasten heel goed bruikbaar. De TV hangt op een want die 10,0 cm naar voren is geplaatst zodat alle kabels erachter kunnen. Al het hout laten spuiten bij een professionele meubelspuiterij.

Hoe ik dit project gemaakt heb

Planken opmaat laten zagen (V313 met lakdraag) bij OPMAATZAGEN.nl. Alles opgedikt naar de juiste dikte. Kanten schuren, onderkant in elkaar gezet met deuvels (geen schroeven, geheel demontabel). IKEA Metod bovenkasten gebruikt met lades (onderkant). Stap voor stap opgebouwd. Planken bevestigd met grote drager aan de uiteinden (was eigenlijk niet nodig door de stijfheid van de planken). IKEA Besta bovenkastjes gebruikt. Alle snoeren weggewerkt achter de kast en ook wat extra USB-laders aangebracht. Plinten boven en onder gemaakt. Alles uit elkaar en laten spuiten (9017 en 9010).

Afmetingen van mijn DIY project

302,0 cm (b) en 300,0 cm (h)

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Victor en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 703,45


Alle gebruikte materialen

Uitleg
Uitleg
Uitleg
Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken